Tidig morgon!!

Så vaknade man när mannen gick från hemmet, två timmar för tidigt för min del men alldeles lagom enligt Kråkan som buffar så gott.. Tanken är att vara på MVC till strax innan 10, lyssna på hjärtat och diskutera för 511:e gången om det verkligen inte är något mer jag undrar över inför förlossningen... får se vad dagen har att erbjuda sen, kanske en bebis? =)


Kommentarer
Postat av: malin

nej i morgon kommer kråkan :)

Postat av: mellan

Hur många gånger ska jag behöva säga det här??? Natten mellan 19-20 april, då kommer Kråkan göra världsentre, lita på mig, kvinnan som gav Kråkan sitt namn! Idag var jag hos tandläkaren, mmm, kanske om jag gått dit lite tidigare att hålet varit ett hål. Nu var hålet en krater. En krater som behöver rotfyllas, som tur är är Göran snäll så jag behöver inte rotfylla förrän anfallen lugnat sig...lite i alla fall.

Haha, jag fick ett anfall i tandläkarstolen, Göran kollar på mig när jag är klar och frågar: när du är ute och går, är du en sån som ramlar ihop och så då, närsomhelst? Inte lätt att veta vad man ska säga =)Eloge till Göran som sa något i alla fall, hihi!

2009-04-16 @ 11:23:16
Postat av: mum

hur gick det på besöket sa dom nåt om när kråkan ska anlända eller ska du gå i flera år. Vi väntar ju allihopa. kram

2009-04-16 @ 13:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback