jul

Vi åkte upp till Gävle, till svärmor och resten av det härliga galna gänget. Mille skötte den långa resan galant, blev några längre stopp bara men annars såg vägarna ut precis som vanligt. Snön föll och föll och föll, fick nästan en chock första morgonen när jag drog upp rullgardinen. Snö upp till knävecken, knastrade så mysigt när man gick. Inte för att det blev några längre promenader, men till bilen och tillbaka haha..

Hemma till julafton som firades först i Tranemo och sen i Hillared.. Vet inte riktigt hur vi lyckats men alla Milles julklappar har faktiskt fått plats i lägenheten.. Har jag förresten sagt att vi letar efter hus...?? =)

Idag har vi varit på bvc, vikten landade på 11380g och längden 79.5cm. Ingen större förändring vad gäller vikten men nästan 3 cm på längen.. Stora härliga Millebus! Annars har han börjat krypa.. på rumpan. Och han ålar sig bäst han kan genom rummen.. Allt är leksaker just nu i lillens värld, precis som det ska vara. Måste verkligen fixa lite säkerhetsgrejer.. 2 tänder har dykt upp och fler är på gång.. Nu är det nyårsplanerande nästa..




Rumpkryparn Persson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback