Allt det goda har ett slut...

Så var då vår semester över, ut ur bubblan och tillbaka till verkligheten. Känns vemodigt, jobbigt men också ganska skönt att komma in i någon slags rutin. Visste ju att det underbara skulle ta slut, att få ha sin man hemma mer än på kvällstid är en ren lyx.
Sommaren har ändå bjudit på mysigt sällskap, god mat, sena kvällar och massor med bus. Mille har varit en glad och härlig kille, precis som vanligt men tycker nog liksom mamma att det är skönt att vara hemma igen =)
Igår hade vi lite kalas hos mellan för alla juli-barn, tinja, ida, jocke, och jag har alla blivit en siffra äldre på papper. Nu när det är avklarat blickar vi framåt mot dop, matcher, cv och en och annan mörk kväll....



slagna hjältar



Gamlamorfar busar med Mille



Tinja ville visa sina nya brillor!




Kärlek!

Kommentarer
Postat av: mellan

Haha, Jocke har världens största fötter =)



Ja, nu är det snart höst igen =( Tompa har en vecka kvar och sen lyxar han till det med 2 pappaveckor, men jag anar vad han ska göra de 3 veckor han har kvar.....

Han ska i alla fall hänga med en sväng till Vimmerby, Astrid-here we come!!! Spännande!! Vi var väl typ 10 sist vi var där eller ja, du var kanske ännu mindre =)

2009-07-26 @ 21:04:44
Postat av: liten

hmm har en aning om vart tompa kommer hålla hus =) men skönt sen när det blir klart!



längtar till mille är ett par år, så man kan åka iväg till vimmerby och mysa till det med familjen.. var det där det fanns så stora studsmattor?? kommer knappt ihåg nånting därifrån.. tjejorna kommer få grymt kul i alla fall!! ta mycke kort så man får se äventyret sen.. =)



och du, mille älskar sin tinja och tilly med!

Postat av: elimi

Mohahaha, hob-fötter!! Men mycket fina kort hörrö, liten!! =)

2009-07-27 @ 13:18:21
URL: http://elimi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback