fredagsmys

Nu är det bannemej semestertider för familjen Andersson/Persson, i eftermiddag kan man räkna in oss i "fruktig"-gänget på riktigt. Det är konstigt ändå, det här med semester, för tanken är väl att man ska ta det lugnt och koppla av, men det är snarare tvärtom för många. Helt plötsligt ska man hinna med så mycket på så kort tid, saker man inte hinner med annars. Vi har det så i alla fall, sen kommer det bli väldigt mycket mys i samband med allt men ändå.. Ska inte klaga, här går man hemma och kommer så göra ett bra tag till!!

Millemys och jag hälsade på hos Mapa igår, dom var inte hemma men vi gottade oss på trädgården ändå med lite fika och sol-lapande. När väl mor kom hem hade hon på sig sina splitternya brillor som satt som gjutet på henne. Att hon inte gjort det tidigare med tanke på hur hennes gamla brillor hade kapsejsat för länge sen.. Nu sitter dom nya på näsan i alla fall och hon ser grymt bra ut!

Idag har dagen ännu mer sol att erbjuda men den här gången ska jag smörja in mig desto bättre, ska inte ens börja på att berätta hur man ser ut efter gårdagen, den som vill vara fin får lyda pin =)



Lilla älsklingen!

Kommentarer
Postat av: Emma

Åååh va härligt med semester för er del!

Hoppas den blir alldeles alldeles underbar! :)



Njut av all tid med lila charmtrollet, han är ju helt makalöst söt den lilla knodden!



Ta hand om varandra!!



Kram kram

2009-06-26 @ 11:15:12
Postat av: mellan

Åhh, lillPepsi!! Vad söt han är, gosing! Ni kunde tagit er en sväng hit igår, när modern och fadern inte var hemma! Vi var hemma! Hade vart mys! Vi har massa fika och sol =)

Jaja, det hinns nog med nu på semestern!

Vi har köpt tapeter idag, hälften ialla fall, jeijj!!

2009-06-26 @ 23:23:04
Postat av: elimi

Söööööt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback