så spräckte han ett kilo till!

Det är lite smått otroligt... Vi var på tvåmånaders kontroll idag med lille Mille, och inför det hade vi badat prinsen. Det hade vi inte behövt, innan vi gick ut därifrån hade han både kissat, bajsat och spytt.. Vem brås han på??
Måste ändå säga att jag blev smått chockad när dom sa vad han vägde.. Klumpen, som han nu kommer kallas, har gått upp till 7020g och är 64cm lång, till och med läkarn sa att hans kurva var smått otrolig! Och inger som sa att han skulle stanna till i längd och vikt snart, för 4 veckor sen!! Det där med att jag trodde det skull ekomma ut en tio kilos klump med musche och öl i handen kanske inte var så långt borta ändå då haha...
Jaja, vår klump är i alla fall det bästa som finns och den enda som blir lidandes är han snälle far som istället för att köra ledsen lillkille i vagnen bär honom hem i stekhet sol. Är inte det kärlek så vet jag inte vad som är!

Annars har det varit ännu en varm dag som vi absolut inte kan tillbringa inomhus, inte ens för att äta lunch utan att svetten dryper om oss, så vi har suttit på den lilla gräsplätt som faktiskt tillhör huset.

Imorn åker vi till farfar och bonusfarmor i Ängelholm och myser till det med strand och god mat.. Kanske att man ska ta sig det första doppet för i år...?
Mina härliga kärleksmumsar!

Kommentarer
Postat av: elimi

Inger har fel, han kommer inte stanna till i växten, han har ju att brås på om man säger så!! Och vi såg allt både en och två muskler när vi åkte förbi innan så nä, inget tillväxtstopp för mosters lille söte!!

Postat av: mellan

Vilken fin bild på dina fina killar!!! Goa Mille, han har ju lite långt folk =) att brås på, då måste kilona följa med centimetrarna när man är liten! Han är en helt perfekt liten Peps =)

2009-06-29 @ 23:59:28
Postat av: Anonym

Vet inte riktigt vad den heter, men den är köpt på Gekås i ullared för någon hundralapp.. finns på babyproffsen, barnvagnscentralen och lite andra ställen.. Hoppas du hittar och att det är en riktig skatt som ska ligga i den! =)

2009-06-30 @ 23:47:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback