Helmys!

Det går så jäkla snabbt alltihop, Mille blir 4 veckor imorn men det känns som det var igår han kom ut.. Han har börjat bli mer självständig, från att behövt bära honom 24 timmar om dygnet med lillfingret i hans mun till att han ligger helnöjd i babygymet en kvart och sen somnar i soffan alldeles själv och tycker det är helkul att byta blöjor för då får man se dom där konstiga ringarna på vänster sida.. Hur mysigt är det inte att äntligen få kontakt med honom, och att han ler varje gång man säger "hallå där, köp blåbär" på ett så barnsligt sätt att man inte ens vill tänka på hur man låter egentligen..

Helgen i Gävle var harmoni, men jag och Mille var lite tillbakadragna, kollade läget mest och försökte hålla kvar lite tider på allt.. Premiären är i alla fall gjort, fastrar farbröder farmor gamlamormödrar, ja hela släkten i stort sett har fått se vårt underverk.. Nästa gång vi ses är till semestern och då får vi hoppas på att lillekillen hänger med ännu mer..! Kusin Svea som är 5 månader var en riktig sötnos och så redig, så man längtar till vår kille blir lika stor! fast först ska han få vara bebis klart!

Nä, nu är det dags att göra sig i ordning så man kan gå ut en stund på promenad, andas frisk luft..


Kommentarer
Postat av: Emma

Att lilleman REDAN är 4 veckor!!

Tycker inte det var länge sedan man kollade din facebook varje dag för att se om det kommit ut en liten guldklimp!

Å nu är han här.. Ha en mysig eftermiddag!

2009-05-26 @ 13:30:26
Postat av: Liten

tiden bara springer iväg!! man ska verkligen ta vara på varje dag för sen sitter man där med en bångstyrig tonåring och undrar va fasen som hände haha.. hoppas du har en bra dag emma!

Postat av: elimi

Vilken liten parvel.. =)

2009-05-26 @ 18:56:52
URL: http://elimi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback