Milletime

Tanken var att vi skulle ha en lugn torsdag.. Tror vi får ändra på det, är redan rastlös och klockan är bara 10.. Mille ska snart sova förmiddag, ska passa på att göra mig i ordning så blir det väl en långpromenad sen åtminstone.. Tänkte gå ner till vårdcentralen i eftermiddag och se om det finns någon dos vaccin kvar åt Milleman och mig. Vore skönt att ha det ur världen och veta att vi inte kan bli smittade. Stor ligger just nu i hög feber och värk i kroppen så det är väl bäst att passa på innan vi hinner bli sjuka..

Mannen sitter på bussen, har en lååång resa framför sig. Skickade med lite kladdkakemuffins som Mellan så snällt gjort åt dom.. Blev ganska så uppskattat ;) Ringde för en stund sen och då hade det redan tagits ur påsarna! Fint det..

Måste försöka fixa däcken på bilen också, känns som det är lite dåligt tryck i dom.. Och efter det lägga in en annons på tradera eller blocket på en Goose jacka.. den var lite stor.. =/






Kommentarer
Postat av: mellan

Kom till moster, Millebus-med-de-fina-ögonen, så ska vi mysa och busa med kusinerna!!! Eller just det, klockan är visst massor.... Moster längtar efter sin lillkille =)

Kram!!!!

2009-11-19 @ 21:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback