såå..

.. då har vi varit och kollat på radhus.. I liked! men det är mycket som ska pratas igenom innan vi bestämmer oss för hur vi ska göra.. Ska titta igen nästa vecka, se om det är något vi missade den här gången.
dagen till ära tillbringas mest i tvätt och torkrummet.. trodde bara det skulle bli ett par tvättar men efter att Mille bajsat ner både sina kläder och skötbordstyger så blir det ett par maskiner till.. Lika bra, då har vi en anledning att stanna hemma :)

gissa hur humöret är när mannen berättat hur helgen ser ut iom Sundsvallsmatchen på lördag.. inte på topp! men det är bara att gilla läget och se fram emot söndag eftermiddag helt enkelt. Kanske att vi ska åka lite skrillor ihop eller nåt annat mysigt.
det som oroar just nu är att halva sundsvalls lag ligger sjuk i svininfluensan, känns väl sådär att karln ska åka dit och byta kroppsvätskor med ett hockeygäng och sen komma hem till Mille.. Förstår inte att det ska ta 4 veckor till innan vi som inte är i någon riskgrupp ska få ta vaccin?! Som det verkar nu kommer flunsan hit inom ett par veckor, så det går inte riktigt ihop.. Hur tänkte dom liksom?? Blir till att stänga in oss med Mille, är livrädd att det ska hända honom något.

dags att hämta maskin nummer 3...



Älsklingshjärtat!


Kommentarer
Postat av: elimi

Vilka håriga ben du har Linn!! ;)



Men du.. Ska JP byta kroppsvätskor med di dära Sundsvallsborna? Är det inte lite äckligt? Blod kanske?? Eller smittas det genom svett??


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback