Att bli stor... eh större!

Ännu en helg som bara sprungit iväg men är riktigt nöjd med hur den blev. 49:de omgången spelades i lördags, slutade med vinst i sudden. Borås fick med sig två välförtjänta poäng mot ett (som det såg ut från läktaren) grinigt och halvfult Leksand. Goda miner och en karl som ville ha med sig Mille in till resten av grabbarna. När dom kom tillbaka, mina män, var det raka vägen till Donken och unna-sig-lördag.
Idag blev det tvättning och besök av pappa på lunch, lite fikande och sen en extra unna-sig-kväll. Vi försvarar detta med att det blev en 24 timmars =)

Mille har kommit på att det är mycket roligare att stå än sitta, att kräla på- under- jämte- i- allt som kommer i hans väg istället för att krypa ordentligt. Blir till att flytta upp allt "värdefullt" ett hack högre upp.. Man kan glömma att få ha något ifred, han har blivit så medveten om allt... ALLT! Men det är mysigt också, man har ett helt annat  band till varandra nu. Kan prata med honom och bli lite förstådd och likadant tillbaka. Peka på lampan, klappa händerna och vinka är favoriterna just nu. Slänga sig åt alla möjliga håll och lita på att man är där är också toppen, tills man inte är där och han slår i huvvet eller nåt annat. Hahah, innan idag, så lekte Mannen med Mille, ni vet stå upponer vänd med huvdet så det ser ut som att man bara har ben och ansikte. Mille kröp efter och var så inne i att fånga Mannen att han kröp rätt in i väggen med värsta dunket. Okej det är inte så kul egentligen eftersom han blev ledsen (Mille alltså, inte Mannen) men det var så högt ljud och inte alls väntat så lite kul i efterhand ändå..

Vart var jag nu då? JO, han har börjat äta mer själv. Jag har inte gett honom kladd-grejjer än men mackor och frukt, rispuffar och annat smått och gott får han stoppa i sig själv. Måste bli av med mitt kontroll-beteende vad gäller smuts och fläckar snarast så Milleplutt får börja kladda rejält med den vanliga maten med...
På tal om mat, vi har börjat ge honom hemlagat istället för tråkiga burkmaten. Än så länge (peppar, peppar) har det gått över förväntan. Spagetti o köttfärsås med extra sås, korvstroganoff med extra sås, rödspätta med exra sås och köttebullar... med extra sås.. Allt verkar funka bara det är MASSOR av sås.. Undrar vem han fått det efter ;) Mammas pojke det!

By the way, Mille blir 10 månader nån gång mellan 23.59 och 00.00
Sova?? Onödigt när man kan träna på att ställa sig upp!Kan alltid lita på Mille när dammsugarn kommer framÅka och handla??
-Jag trivs bättre hääärKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback