När man har...

...världens finaste och goaste unge är det inte konstigt att man är en lycklig mamma...Kärlek!


Milles rum, CHECK!!

Oj oj, dagarna försvinner i ett nafs. Finns så mycket annat att göra än att sitta vid datorn och tvn.. Vi har hunnit få klart Milles rum sånär som på lister och lite hyllor och så. Jädrar i min låda vad fint det har blivit!! Har fått mersmak som heter duga att fixa i ordning vårt sovrum. Ska försöka lugna oss lite så vi hinner med semestern också.
Varje kväll i en veckas tid har vi suttit på uteplatsen med varsitt glas vin och spelat lite spel och fotboll och annat skoj. Känns som man tar till vara på tiden mer nu. I LOVE IT!
Förhoppningsvis blir det en sväng till IKEA nästa vecka när svärmor kommer hit och hälsar på! Mille kommer bli så glad att farmor tar hand om honom. Han är så rolig nu, visar sina leksaker och drar med en in till hans rum för att leka å sådär. Mysigt!

Nee det får bli allt för den här gången, rörmokarn är här och fixar en pump i pannan som skurit sig. Självfallet.En riktig gla skit ♥


Vi...

... tog oss i kragen..

Lägenheten är urstädad, Milles rum påbörjat och källaren rensad. Ungefär det vi hoppades på men inte riktigt trodde vi skulle hinna på en och samma dag.. Mycket tack vare mamma och pappa som var barnvakt åt prinsen..

Nu, sova!


Milles trädgårdspremiär...

... gå med gåvagn, bada och åka rutchkana. Klappa någons katt, möta pappa vid dörren och sen inte vilja gå in. Precis som det ska vara!

Idag har det varit lite släktkalas och målning av bordets undersida som gjort fröken Andersson trött..


Inflyttade!

Japp, första natten i huset är avklarad. Ganska mycket har hunnit bli uppackat, eller det viktigaste iaf. Mille hade en lite kämpig eftermiddag/kväll igår. Bissingar och nytt ställe, mamma och pappa som springer runt som öra höns. Folk in och ut, kartonger överallt. Men han är så redig! Verkar gilla huset och vill mest vara ute hela tiden =)

Har precis slängt i lite tvätt i MIN ALLDELES EGNA tvättmaskin. So far so good. Ska nog cykla bort till mamma och pappa för att sno några diskmaskinspluppar så man kan köra även en sådan maskin. Lunch ska göra PÅ MIN ALLDELES EGNA spis som är sååååå fin och bra. Kanske lacka bordet.. Packa upp någon mer låda.. Eller också går vi ut på trädgården och bara är =)=)=) Så får det bli!Att inte vilja åka "hem"..

Vi köpte lite spackel, tapetklister och annat smått och gott på vägen ut till huset igår. Räckte med att kliva in genom ytterdörren så var jag borta. Jag renoverade och tapetserade och la nytt golv och allt gick så himla lätt. Mannen fick väcka mig ett antal gånger under kvällen.. Mamma och pappa kom förbi på sina cyklar, Mille kröp runt i alla rum och upptäckte nya grejer överallt, Mannen försökte förutse projekten och var den lugna bland oss.. Och jag drömde.........

När klockan blev halvtimme efter Milles sovstund åkte vi "hem". Ville inte, verkligen inte, åka till stan och sova i en lägenhet där sängen står på vardagsrumsgolvet och halva soffan i sovrummet. Ingenting på väggarna och det enda som gör det ok just nu är att vi låtit gardinerna vara kvar..

Mille vilar middag nu, jag ska göra mig i ordning och sen drar vi till Babyproffsen för att köpa en grind till trappen i huset... =)=)=)

Nu är det dags..

.. senare idag är huset vårt! Tapeter till sovrummen är beställda och bilen är redo för att frakta alla lådor.. Om jag är lycklig? Gissa!!


Betsa betsa betsa...

Direkt efter frukost tog vi bilen till H-red, Mille och jag, för att fixa ett gammalt matbord. Håller på att betsa skivan mörk och måla benen vita. Gick snabbt så väl hemma blev det lite bad och mys innan sovet.
Sitter och väntar på att han ska vakna så vi kan handla och sen sticka ner till stan för att ta en fika med D. Mannen jobbar över så jag och Mille ska ha en riktigt myskväll ihop! =) Dags att sätta fart!!