Huset!

Om det har undgått någon - vi har blivit med hus!! Äntligen.

Efter att ha bott i lägenheten 3 år för länge har vi hittat rätt. Känslan är helt obeskrivlig, men närmsta att förklara är nog lycka. Mille kommer få en kanonplats att växa upp på med fotbollsplan dagis och skola inom gångavstånd.
Min farbror med fruga har valt att flytta till storstan, därmed fick vi denna chans som vi bara inte kunde låta bli att ta. Dom flyttar alltså till stan och vi flyttar till landet!

På torsdag ska det sista med papper bli klart och sen någon vecka efter det är det dags att flytta på kaoset. Som tur är, är vi nästan ensamma kvar i huset så vi har mycket plats i källaren att utnyttja för alla lådor..

Nu är det bara tapeter, färg, möbler och inredning i skallen på mig, men vi ska försöka skynda långsamt. Var sak får ta sin tid och det rum vi väljer att ta tag i måste bli klart innan vi får börja i nästa. En deal vi kommit fram till måste vara den bästa även om det kommer bli svårt att hålla!

Kommer inte lägga ut några bilder på huset och hur det ser ut, det känns för personligt. Däremot blir det säkert lite kort på olika alternativ som vi står och stapplar och väljer mellan. Känn er istället välkomna nog att komma och kika på hur vi har det när vi väl får någorlunda ordning.. Så länge kan ni alltid anmäla er som flytt/städ och matlagningshjälp haha..


Kommentarer
Postat av: gollan

ser framemot ta hand om din prins när han kommer upp till skolan kram

2010-06-28 @ 23:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback