Morgonmys

Jag älskar lördagar. Det är då man får sova en timme extra. Mannen och Mille har sin egen lilla tid. Just idag var det väldigt tyst, tog på mig morronkläderna och gick upp. Hörde att det plaskade från badrummet. Vaddå lycka när man möts av en go karl och en dunderglad liten kille i badet...
Läsa lite upponer i grodbokenKolla om det händer nåt på andra sidan kantenTappa något och se vem som tar upp den är riktigt kul


Tandsamling


Så var det två tänder till i samlingen då. 7 st totalt och Mille har sovit som en gud inatt. TACK!


Hemligt!!

Vi har hemlighetsmakeri. Kan knappt hålla mej. Det är ett steg i rätt riktning, snart kan vi leva som den familj vi är.

By the way, jag ska börja jobba lite grand med understrykning på lite grand. Varannan helg, mest för att komma igång och för att få längta efter min lille plutt. Ska bli både kul och spännande, länge sen jag var något annat än bara mamma. Räcker gott och väl med så få dagar, då kan jag njuta både av att vara hemma och jobbet.

Mille håller oss sysselsatta mest hela dagarna. Redig och nyfiken på allt. Han har blivit en riktig mammagris. Sitta i knä, kramas och pussas följa efter vart man än går. I love!
Fick förresten en kallelse till öronläkaren, 6 april. 3 veckor dit. Ska ringa och ställa mig i kö för att få tid lite tidigare. Han rosslar och hostar, är inte sjuk på nåt sätt men det vore guld om han blir av med allt en gång för alla.. Ändå gått över 3 månader med det här nu. Det löser väl sig..

Ska ta och hemlighetsmaka lite mera med min Man.. =)Undrar vad han fick för snilleblixt här..


Jag är trött..

Finns egentligen massor att skriva men jag har ingen lust. Det är för mycket att tänka på och lösa hela tiden; boendet, tiden, jobb och tillbaka till boendet igen. Orkar verkligen inte mer. Hur vet man att man gör rätt?

Mannen åkte till Sälen imorse som en avslutning med hockeygrabbarna. Kul! Not. Dagarna kommer gå bra, då har jag Millegodasteungenistan att busa och leka och göra utflykter med. Det är kvällarna som är det jobbiga, när Mille somnat och allt är tyst i hela huset.. Det är då man önskar att man hade sitt eget hus, så man kunde ha nåt att fixa med istället för att bara sitta i soffan en hel kväll. Nu stör man Mille så fort man gör nåt känns det som. Skittrist.

Har fyllt dagarna till max. Förutom idag. Det blir en lugn och harmonisk dag. Kanske upp till apoteket och köpa mig lite näsdroppar och ipren. Är nåt lurt på gång.. IAF, imorn sticker vi till min morfar och dricker kaffe och mata fåglarna. Är det fint väder har jag lovat att vi ska ta en promenad. Det blir mys. När Mille behöver sova åker vi hem till mamma som slutar tidigt. Hon pratade om tacos så det lär bli en helkväll där =). 30årskalas och en tripp till mormor på det så är helgen snart till ända.Var förresten uppe på lasarettet igår. Mille hade blivit kallad för att kolla upp öronen. En rutinsak man gör efter en öroninflammation. Visade sig att han hade massor av vatten kvar i öronen vilket inte alls var bra. Mätte om flera gånger men det visade bara sämre och sämre värden. Fick veta att vi skulle vidare till en läkare och sen till öronavdelningen för att kolla upp vilken åtgärd som skulle bli bäst. Ny pencillinkur eller operera in rör. Efter att ha väntat ett bra tag kom läkaren in och konstaterade att Mille inte hade öroninflammation?! Nej men det visste väl jag också det var ju inte det som var problemet. Och eftersom öronavdelningen hade på tok för mycket patienter justnu skulle vi få ett brev hemskickat och antagligen få komma tillbaka inom 3 veckor. 3 VECKOR??
Här säger första sköterskan att det inte alls är bra med dom värdena och att vi genast ska få remiss till alla möjliga ställen, sen kommer en inkompetent läkare och säger att han har ingen inflammation så det är inte akut för Mille att få hjälp. Nehepp? Så han ska ha lite ont mest hela tiden och ha lock för öronen i 3 veckor till då. Perfekt. Behöver jag ens säga att jag inte orkar med sånt här just nu. Att liten dessutom ska ha ont är skitjobbigt! Var lipfärdig hela dan igår.


Den som alltid gör en lycklig
Vilken avslutning..

.. på säsongen! Vinst mot Växjö med juniorer som tog chansen, måste ta tillfället i akt och skryta lite om Mannen som gjorde en riktigt bra match! Ska pussa lite extra på honom ikväll =)
Mille var redig som vanligt, förutom lite bilar och andra leksaker som "råkade" hamna på raden framför. Han hade på sig nya mössan som hans snälla mormor virkat åt honom, en sån där OS modellsmössa. Skitcool. Det tyckte dom flesta som såg den också! Lät bli att säga att vi i resten i familjen har likadana hahah..
Annars har denna söndag inte erbjudit såvärst mycket, en promenad, lite matlagning, städning och som sagt match. Räcker gott iförsig. Har skickat iväg Mannen till Maxi för att handla lite godis så det blir en riktigt bra avslutning på helgen..

Imorn väntar nya äventyr =)
Mille är inne i en testperiod. "vad gör du om jag gör såhär"-perioden kallar vi det. När han testat reaktionen hos både mig och Mannen gör han det igen.. och igen.. och igen.. och igen bara för att se om vi reagerar nåt olika än första gången.. Sen handlar det om vem som orkar längst. Han eller Vi. Det brukar sluta oavgjrort. Vill tro att jag vinner varje gång men det vore att lura mig själv nåt enormt.....

Såhär ser toker ut när jag dammsuger. Mannen är lite rädd om hans hörsel, vilket ju är bra men... hörselkåpor??

Stå!

Vart Mille än är i lägenheten, vet man alltid vad han gör.

hurry hurry

Det gick i ett igår. Mannen kom hem för att byta om, sen skjutsade jag tillbaka honom till ishallen. Bortamatch för honom så fullt fokus på litenman för min del. Åkte till morfar som hade förberett kaffe och bullar. Hans katt Lukas kom fram efter en stund och KRÄVDE borstning och mat hahah. Aldrig varit med om en katt som istället för att spinna när den tycker något är skönt pratar. Det lät verkligen som han sa nåt till morf-gubben varje gång han drog borsten i pälsen..
Mille behövde sova så vi drog oss hemåt, 1 timmes sovstund i bilen, körde om sjömarken och tullen, hestra och byttorp för att han skulle sova så länge som möjligt inför BVC besöket. Väl hemma var det lite mellanmål och sen ner till Inger för vägning och mätning. Visste inte att det var läkarbesök den här gången men det var väl kul att det var lite annat för en gång skull. Mille hade GÅTT NER i vikt, 200g ca och blivit 1 cm längre. Känns fel att skriva det men det går åt rätt håll =)
Hem igen för att hämta plånboken jag glömde och sen vidare till ica för en storhandling. Mille stortrivdes som vanligt med att se lite folk och sitta i kundvagnen och försöka nå allt jämte sig. Direkt hem för lite mat och sen var klockan sex. Var bara att leka en kort stund och sova som gällde för liten. Själv fick man en lång och härlig kväll alldeles för mig själv!


Bok på posten

Med posten kom ett avi, det gillar vi. Mottagare var Mille så hade mina aningar om vem busen var som skickat nåt! Efter middagsluren tog vi en sväng med vagnen och Mille slet upp paketet på en gång (okej det var jag). En lapp att det var från Svea och en bok som vi har läst många gånger under kvällen, men han verkar inte få nog lillkillen. Vill bläddra själv, bära boken, äta lite på den och sen läsa igen.. TACK SVEA!

Tisdagsmys

Fick lite fikabesök av mamma och mormor på förmiddagen. Mille sken upp som en sol och visade sitt bästa humör, visade flera saker man aldrig sett förut. Flörtade med ögonen och kisade tills någon tittade på honom och la av världens goaste garv.. När mormödrarna gick tillbaka till lasarettet för att hämta nyopererad Isse, blev det lunch för oss båda två.. Han ligger och sover nu, liten, medan jag passar på att vila upp mig. Vet inte riktigt varför jag är trött, Mille har varit superredig dom senaste nätterna och låtit oss sova extra gott. Får hoppas det är en kort trötthetsperiod som ska förbi bara..

Imorn ska Mannen iväg till Örebro för tredje sista matchen för säsongen! Tänkte passa på att åka till min morfar och dricka kaffe och prata lite skit. Det är vi bra på. Mille blir nog glad att komma iväg och jag behöver defenitivt komma utanför lägenhetens fyra väggar! Sen bär det av till BVC för 10-månaderskontroll och svinspruta som vi valt att vi inte alls ska ge honom.. Väntar lite till, känns bara onödigt att han ska bli sjuk av vaccinet när det inte ens går någon flunsa..

Fortsätta kolla på The Hills en stund och kanske rentav unna mig en sovstund jämte guldgossen sen!
Borsta tänderna var det ja......