Tyst..

.. tyst får jag fixa lite bilder och komma igång med bloggandet igen, mina män sover så då får man passa på.

Veckan startade med födelsedagen som man nu blivit ganska van vid att fira på lite olika platser, med olika människor. Svärmor är en hejare på att baka så hon gjorde en tårta som jag tror alla tog ett flertal gånger av, ett presentkort på det i en favvobutik och den dagen var fulländad. Tog en räd om Bollnäs bara för att fördriva lite tid eftersom regnet fortfarande öste ner på oss, bara för att upptäcka att solen faktiskt fanns runt hörnet. Av med tröjor och på med brillor!

Mille och kusin-Svea har nyfiket kollat in och pratat lite med varandra. Kul att dom är så nära i ålder, Mille 2½ månad och Svea 7 månader. Synd att det är över 50 mil emellan dom bara.....

Idag fyller mellan-kusinen 2 år, vi skickade iväg ett mms i morse och TInja var redan i full gång, skulle precis öppna paket som visade sig vara en riktig dockvagn.. Passar nog vårt paket ganska bra därtill!

Annars är det ganska lugnt här, vi går här och bara myser av att ha semester ihop, ska snart åka till Gävle igen efter att ha varit i stugan några dagar. Sen på måndag, då bär det av hemåt igen, äntligen få sova i sin egen säng!! Måste ändå ha sagt att lill killen är otroligt redig, har åkt massor med mil i bil, sovit mellan oss i några nätter, resesäng några nätter och låne-spjälsäng inatt, och han har inte gnällt någonting. Han är precis som vanligt, nja kanske inte riktigt för tanden gör sig påmind lite då och då, men ändå.. Mammas gullhjärta är han i alla fall!



Kusinerna, Svea tyckte det var kul, Mille var mer intresserad av pappas byxor... 



Fyra generationer, gamlafarmor Anita, farfar Gunnar, Mannen och Mille



Inte alltför glad nyvaken kille, tur pappa var nära!



Såhär glad blir man när man är nyäten, nysketen och nysoven =)



Spontanbyte av blöja i bilen var ett måste!! Den bajjen är inte att leka med!


Kommentarer
Postat av: mellan

Äntligen!!!!

Som vi har väntat på att få se hur ni har det! Nu har vi bildbevis, ni har det myyyspys! Lille Mille är lika söt som vanligt!!

Här har bänkskivorna precis dundrat in, en halvtimme sena men vad gör det, dom är här! Ska bli spännande att se om de passar bara....

Fortsättning följer...

2009-07-14 @ 21:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback