Drömhus

Vad gör man när man hittat Drömhuset och det ligger i helt fel område? Vi vill inte bo i stan men med det här huset är det nästan värt att tänka om..! Ska suga lite på karamellen, sen får vi se om operation övertalning måste sättas in eller inte..

Passade på att testa lite potatis med majs på lillplutt idag.. INTE POPULÄRT. Det mesta hamnade på hak-klappen eller på händerna eller på mig.. Får väl ge det några försök till precis som med palsternackan som faktiskt verkar slinka ner ganska enkelt nu, peppar peppar! Sen är det dags för gröt!

Molly och Mille sover ikapp just nu, verkar som de båda har fått en vakenstund mitt på natten för att göra det extra tufft att gå upp på morgonen för mamsen.. Men visst, vi kör på, ger det någon natt till innan det bli ändring. Har väl ifs varit ganska bortskämda med att knoddas somnar tidigt på kvällen, vaknar en gång för att få mat och sen somnar om och vaknar först tidig morgon.. Borde nog inte gnälla!

Så fort han vaknar ska vi ta ett litet bad i badkaret och mysa i stora handduken efteråt. Ta på mjuka pyjamasen och busa lite innan han slockar för denna dag.. Härligt eller hur? =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback