Uppdatering

Vi skulle egentligen till Ängelholm igår men efter en fruktansvärd natt bestämde vi oss för att stanna hemma.. Plutten var ledsen och otröstlig, så han fick ligga mellan oss, inte blev det bättre där men det är iaf lättare att hjälpa honom lite när man ligger jämte än att behöva resa sig 471 ggr varje timme.. efter ett par timmar gav han upp och sov...... i en timme, sen var det dags igen.. Så gårdagen gick åt till att trösta, krama, söva och trösta lite igen medan nysningarna avlöste varandra. Natten till idag var iaf en klar förbättring så nu har vi båda ork att ta oss genom dagen någorlunda som vi brukar.
Ska försöka ta mig ner till stan för att köpa lite hårfärg, ser ut som "hej kom och hjälp mig", men eftersom ingen annan fixar det så får man göra det själv =) Kan vara skönt att få lite frisk luft med, bara att hålla tummen att vi inte blåser bort.

Veckan som var:



Gjorde en visit hos morfar Wåge

En räd med gåstolen, snodde pappas kläder på vägen.. =)



Mysa lite innan promenaden!



Hänga på pappas mage är det bästa när man gör utflykter


Kommentarer
Postat av: mellan

Jo men det var väl på tiden!!! Tyckte Peps om böckerna? Tinja valde den galna flodhästen =) Kanske han tycker om dom om någon månad eller så =) Men är man sjuk så är man, då måste man ha lite lektyr! Nu ska jag ta hand om en bajsblöja, jeijj!

2009-09-28 @ 14:28:03
Postat av: elimi

Snodde pappas kläder? Var JP naken då? Och var är i så fall DET kortet? Mohaha..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback