Så trött

Det blev inget dagis idag för barna, vi skulle ha storkusinerna på lek och mys hela dan, mysigt! Och tur var väl det för det var en värdelös natt från Signes sida där panikskrik och hennes trånga näsgångar gjorde att hon hade svårt att få in luft. Kanske är det en förkylning på gång eller också låg hon konstigt.
Trodde knappt att det var sant när Mille kom in till oss. Ögonen har gått i kors nu på kvällen och alvedon har fått göra sitt för huvudvärken.

Vi har storstädat nu på kvällen i väntan på att Annelie, Mats och John ska komma. De åkte efter jobbet idag och stannar till söndag, tänker njuta av varje minut!


Dag ett

Jag hurrar för två veckors inskolningstid, det var tufft både för mig och Sickan. Hon ville gärna gå in men väl inne blev det hysteriska gråtattacker och många kramar..
Efter en stund blev det några smil och åk på rutchkanan så hoppet lever ;) jag hoppas på en bättre dag imorn när vi ska vara med de andra barnen både inne och ute ett par timmar. Mille är iaf väldigt stolt att lillsyrran minsann ska börja på förskolan nu, gobit.

Ångest

Imorgon är det dags. Dagen jag visste skulle komma men skjutit framför mig i tankarna så länge som möjligt.
Min lilla härliga underbara Signe börjar sin inskolning.. Att jag ska tillbaka till jobb är inga problem, nästan kul att göra något annat men att pluttan ska vara på förskolan kan jag liksom inte riktigt tycka är okej. Att det redan hunnit gå 16 månader är helt ofattbart!
Det är alltså dags för en ny tid, en annan vardag och bebistiden är alltså gjord för sista gången. Känns vemodigt och ledamt samtidigt som jag uppskattar att ha en fyraåring som är så självständig och att Signe snart är där också..
Nja, jag vet inte riktigt, får våndas lite ikväll, gå till förskolan imorn och fundera lite under kvällen innan jag kan säga om det kommer bli bra eller jättebra ;)
Får se fram emot Gävlebesök på torsdag, då känns det inte lika tufft att gå in i jobbig inskolningskarusell... Äh, who am I kidding...


Kusinpicnic

Medan Jocke hjälpte svågern med takbyte i helgen passade mamma och jag på att låna töserna för promenad och picnic. Himla mysigt med storkusiner som hjälper mina små :)


Påskhelg i bilder