Utflykter!

Hela lilla familjen var som sagt i Ängelholm, hälsade på farfar och bonusfarmor som precis hunnit installera sig i lägenheten. Det blev en liten rundvandring, sol-lapande och massor med mys. Mille var på strålande humör och skrattade och sov om vartannat, så bättre kunde det knappast bli.



Farfar busar


Trots det fina vädret igår, så valde vi att fixa lite inför semesterveckan på Lyrestad. Påsarna fylldes med lite nya kläder som definitivt behövdes!! Även apoteket fick ett litet besök.. När vi höll på som mest fick vi ett väldigt välkommet SMS från familjen H som ville bjuda över oss på grillkväll. Förstå hur skönt det var att få sitta ute till sent på kvällen utan ens en extra tröja, och att slippa sitta i en överkokt lägenhet sen då, det går inte att förklara...
Dagen till ära ska vi försöka få lite solstrålar på oss, packa inför vår tre veckors semester, städa lite så det är fint till vi kommer hem, och äta upp allt som går i kylskåpet. Jodå, det här kommer bli en bra dag det här med! =)



Vilken härlig kille man fick se genom provhyttsdörren!! Mammas älskade hjärta!

Kommentarer
Postat av: elimi

Hmmm, är det Jocke eller Gunnar som håller Mille på sista bilden? Knasigt om det var GP som kollar in på dig när du bytar om!! =)

Postat av: liten

hahah nu när du frågar så blir jag lite tveksam om vem det egentligen var som höll mille, men nä mannen försäkrar att det var han...

2009-07-03 @ 14:37:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback