barn, bad och huslängtan!

Männen på femte, sjunde och solvägen hade längtan i sin golftarm så dom åkte iväg och spelade 18 hål i lördags. Lyckligtvis lämnade min Man bilen hemma så jag och mamma som fixat ärenden i staden åkte hem till MaPa´s ställe och myste en stund i solen. Ett infall senare befann vi oss på Hofsnäs med syster mellan och hennes busfrön.. Glass, bad och heja på kossorna stod på schemat men vi fick en liten bonus på det. Ett giftermål, så där stod vi som 3 vuxna fån och råglodde på brudparet så att tjejorna skulle få se prinsessan haha.. Vad gör man inte? Lite mamma-mat på kvällen gjorde den dagen fulländad..

Idag, i väntan på att vi ska hitta vårt drömhus, satte vi oss vid vattentornet och njöt av sol, böcker, tidningar, glass och sen lite skugga.. Lillkillen låg och tittade på träden och var helnöjd, så fick mamma och pappa läsa sina bilagor och skvallertidningar samtidigt! Bara det är en lyx!! =)

Semestern är här och den planeras för fullt, imorn ska vi på 2 månaders kontroll och tisdag åker vi till svärföräldrarna i Ängelholm och gottar oss! Bra start på en sommarvecka.. älskade Milleman

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sötare unge får man leta efter!

2009-06-28 @ 20:48:42
Postat av: Sanna

Surfade in på din blogg och råkade se den vita "hållare" som du har till din lille kille i badbaljan. Vad kallas den och var har du köpt den?tacksam för svar för det verkar ju hur bra som helst.

2009-06-30 @ 14:12:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback