VÅR VÅR VÅR!!

Vad härligt det är med vår! Efter den långa vintern hade man nästan glömt hur det känns med sol och värme. Vi har passat på att köpa en ny vagn så att även litenbus får uppleva lite mer än bara kolla på sin mor. Numera sitter han så han åker framlänges, i en liten trehjuling. Smidig som fasen är vagnen och kostade inte alltför mycket för att vara en andravagn. Emmaljungan får vara kvar som förstavagn ett tag till för däri sover han gott på promenaderna.

Mille har börjat äta lunch/middag själv. Inte för att han får in så mycket av maten men det är nog så kul att kladda ner sig. Mannen fick panik och mådde dåligt första kvällen och visst jag mådde väl inte underbart men det var riktigt kul att se hur uppskattat det var hos Mille. Det betyder också att den hemlagade maten slinker ner utan problem, dom senaste dagarna har det varit spagetti och köttfärsås, och biff med potatis, ärter och koka morötter. Lyx! Snart är det ju kalas för grabben och då måste man visa kusin Svea att han minsann också kan lite grand =)

Tog oss ner till stan idag för att köpa lite sockar till plutten, men det var lättare sagt än gjort. Hittade två par i hans storlek som det var lite färg på. Trist, men får ge oss ut på jakt igen nån dag. Orkade inte gå runt där idag, var hur mycket ungdomar som helst på stan som lapade sol och köpte vårkläder.

Väl hemma hade Mille fått ett brev på posten från lasarettet. Slet upp det på en gång och hoppades att tiden skulle bli lite tidigare än två månader framåt. 21:a april!! Trodde jag läst fel först. Sååå skönt att det bara är 1½ vecka dit. Dessutom ska vi till en läkare den här gången vilket innebär att vi kanske slipper en tredje återkontroll, att det tas beslut denna gång om hur vi går vidare med Milles stackars öron.
Mille firade med att lägga sig och sova middagslur, medan jag la mig innanför balkongdörrarna och fångade lite solstrålar. UNDERBART!


 

Världens finaste kille!

Älskar

 

 Kommentarer
Postat av: MUM

Sötaste liten godisprins som finns

2010-04-15 @ 16:14:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback