Sitta och sova?

Vi hade en riktig mysdag ihop igår vår lilla familj. När Mannen kom hem hade han köpt lite leksaker till Mille som var helt överlycklig att ha pappa hemma. Efter en kort sovstund tog vi oss ner till stan för att köpa en pyjamas till lillen. "Råkade" slinka ner en jacka i handlarpåsen också, men den var ju sååå fin! Ska bli intressant och se när Mille ska hinna använda allt vi köper till honom, bortskämd unge =)
Bestämde oss för att lyxa till det lite med en lunch på viskan efter handlar-rundan och sen hem för att sova lite till. Mannen fick stanna hemma resten av kvällen medan jag stack iväg och fixade dagens träningsvärk..

Vaknade vid 5 tiden imorse av att Mille drog nappen mot spjälorna i sängen. Han har en ny grej för sig, han sätter sig upp så fort han vaknar till lite och leker med napparna och täcket. Finns inte så mycket att göra mer än att låta honom sitta sådär och sen när han lägger sig får man passa på att dra på honom täcket och försöka få honom förstå att han ska sova vidare en stund till. Men det ser så mysigt ut när han sitter där och leker och blåser med munnen och tittar lite på en emellanåt.. Min mysgubbe!

Vet inte riktigt vad som händer annars under dagen.. Ska väl försöka ta tag i pappersinsamlingen som stått utanför dörren i över en vecka och irriterat brevbärarn =)
Mina fina gubbar!


Kommentarer
Postat av: elimi

Pappa upp i dan!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback