Voa foan!

Trodde igår att vi var frisk. Mille lurade oss allihop. Snoret har runnit och tårarna har varit nära mest hela tiden. Kan mycket väl bero på dom två små tänderna som gör sällskap med dom andra tre.. Jo, så får det va..

Igår fyllde dessutom mamma ung. Det firade hon med att bjuda hem familj och vänner på lite mat och dricka. För dom som inte haft chansen att äta min mors mat kan jag bara säga att ni missat nåt! Hon kan laga mat hon.. Och pappa kan ställa upp i bästa service-kategorin om det finns nån. Tror aldrig jag vart med om någon som sitter och tjötar och underhåller ena sekunden och försvinner utan ett ljud och radar upp allt som saknas på bordet utan att man ens märkt att det är slut.. Näe, det var en riktigt bra kväll, att den slutade med guld och brons gjorde inte läget sämre direkt. För att inte tala om hur rediga barnen var! Båda T:na lekte och lekte och lekte. Lite film och sen stensov dom i soffan ihop som två slagna prinsessor.. Mille var för  nyfiken för att sova men skötte sig galant med lite hjälp av en majskrok härådär.

Vi sitter och söndagsmyser, kollar lite OS, bara är. Ibland skäller han till, Mannen, på hur "helvetes jävla dåliga" dom är.. Hmm...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback