Last couple standing?

Vi har blivit en hyresgäst kortare. Ännu en har hittat nytt. Trots att det blir lungare med folket i huset verkar det nästan som att ljudnivån stiger hela tiden. Igår vid halv nio lät det som att någon satte upp tavlor eller banka isär möbler för kommande flytt. Vi gav det några minuter men innan vi hann sparka i golvet tystnade det. Bra, Mille hann inte vakna och vi fortsatte filmkvällen..
Klockan 23 var det dags igen, vem i helvete bankar i sin lägenhet så det låter i hela jävla huset?? Vi sparkade i golvet, gick ut i trapphuset för att lokalisera ljudet. (Trodde att det var tanten under, borde inte va någon annan kvar). No no no det var inte tanten.. Gick ut för att kolla om det lyste i några fönster men det var becksvart.
Gjorde ett sista försök att hitta den skyldige och gick ner till källarlägenheten som man egentligen inte får bo i. En kille öppnar och svarar att jaaa jag har spikat upp lite jeans på väggarna.. JEANS PÅ VÄGGARNA?? Klockan hade ju för fan hunnit bli halv tolv och där står han och spikar upp jeans?? på väggarna???
Det var droppen, nu måste vi hitta nåt annat och komma ifrån galenskapet på sjunde..
Mille är väldigt fascinerad av sötaste kompisen Joline


Kommentarer
Postat av: mellan

Haha, miniLenny =) så söt!

2010-01-25 @ 15:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback